fbpx

Routen printen. Hoe werkt het?

 

Wil je een route printen? Het is heel makkelijk. Ontwerp, verzend en ontvang jouw unieke print van een route met je thuis gestuurd. Zo heb je altijd die onvergetelijke herinnering aan de muur!

Je hebt twee manieren om een route te ontwerpen. Druk op het plusje om een plaats toe te voegen of druk op de cursor en sleep deze over de kaart om de juiste plaatsnaam te selecteren. Vind je de plek van de geselecteerde plaatsnaam niet mooi? Geen probleem. Klik op het icoontje achter de plaatsnaam zodat je deze met de klok mee kunt draaien. Wanneer je minimaal twee plaatsnamen hebt ingevuld kun je kiezen tussen een rechte, gebogen, geen lijn of een lijn die de weg volgt. Weet je nog met welk vervoersmiddel je van A naar B bent gekomen? Goed nieuws. Je kunt ook het vervoermiddel toevoegen zodat deze op de kaart als icoontje wordt weergegeven.

Het is ook mogelijk om een .GPX of .KML (Google Maps) bestand toe te voegen waardoor je alleen het design van je print hoeft aan te passen. Hoe makkelijk is dat…. Het is bij het uploaden van een route mogelijk om de naam van het start- en eindpunt van je reis aan te passen en om meerdere bestanden toe te voegen aan één print. Het verplaatsen van het start- en eindpunt en het toevoegen van icoontjes is niet mogelijk als je een .GPX of .KML bestand upload.

Nadat je een route en een design hebt geselecteerd kun je jouw favoriete afdrukgrootte en printmateriaal bepalen. Als je niet helemaal tevreden bent over de plek waar de route op de kaart staat kun je dit aan de hand van het voorbeeld aanpassen. Klik op het voorbeeld en verschuif de kaart. Als je ontwerp bevalt kun jouw ontwerp gelijk bestellen.

Als je jouw route laat printen op Forex, Dibond of Plexiglas leveren we automatisch een ophangsysteem bij je bestelling. Alleen als je besluit om jouw kaart op een Poster uit te laten printen is dat niet het geval.

Bestel direct.