fbpx

Veel gestelde vragen

 

Is het eindresultaat bij elke afdrukgrootte even scherp?
Wij hebben er voor gezorgd dat hoe groot de afdrukgrootte ook is, de hele print haarscherp uit de printer komt. Wil je precies weten hoe scherp de kaart eruit komt te zien? Versleep dan de kaart onder gedetailleerd voorbeeld en je ziet het.

Welke browser kan ik het beste gebruiken?
Wij adviseren om een design altijd in Chrome, Safari of Microsoft Edge te maken omdat deze Browsers de beste prestaties uit onze website halen. Internet Explorer kun je niet gebruiken om een design te maken.

Kun je meerdere routes op één print weergeven?
Dat is zeker mogelijk. Je kunt tussen elk eind- en beginpunt van een route de lijn weglaten. Op deze manier kun je verschillende routes op één print zetten. Je kunt ook verschillende GPX en KML bestanden uploaden en die op één print weergeven.

Oh nee. Ik heb per ongeluk mijn browser afgesloten terwijl ik bijna klaar was met mijn route. Wat nu?
Geen probleem :). Als je de geschiedenis van je browser niet verwijdert, komt je laatst aangemaakte route altijd weer te voorschijn.

Is het mogelijk om een design op een mobiele telefoon te maken?
Op dit moment is het helaas nog niet mogelijk om een design op een klein mobiel scherm te maken. Het beste kun je een laptop, desktop of tablet gebruiken. Want met een groot scherp heb je het beste overzicht en komt de website het beste tot zijn recht.

Is het mogelijk om een print zonder route te bestellen?
Ja, dat is mogelijk. Je kunt zelf bepalen welk gedeelte van de wereldkaart je wilt uitprinten. Dat kan een land, streek of stad zijn en daarvoor hoef je geen route in te voeren. Wanneer jouw favoriete deel van de wereldkaart hebt gevonden, ga je direct naar design opties om je print verder vorm te geven.

Kun je de plaatsnaam veranderen?
Ja, dat is mogelijk. Mocht je een plaats hebben opgezocht of met de cursor aangeklikt, kun je daarna de plaatsnaam aanpassen.

Is het mogelijk om een titel mee te geven aan een print?
Ja, dat is mogelijk. Als je een titel aan je print wil meegeven zal deze linksonder worden toegevoegd. Deze is ook zichtbaar in het voorbeeld.

Is het ook mogelijk om zonder het invoeren van een plaats een route te maken?
Ja, dat is mogelijk. Je kunt klikken op “klik hier en gebruik de cursor”. Op deze manier kun je heel gedetailleerd je eigen route pinpointen.

Wanneer ik een route maak tussen twee plaatsen wordt dan de snelste route gebruikt?
Als je twee plaatsen na elkaar selecteert zal de snelste route worden gebruikt. Als je de route zelf pinpoint is het wel mogelijk om precies de route van je reis te volgen.

Is het mogelijk om de lijn van de route handmatig te verplaatsen?
Je kunt de lijn van de route niet handmatig verplaatsen.

Kun je de volgorde van de bezochte plaatsen op de route wijzigen?
Dat is mogelijk. Klik op de drie puntjes rechts van de geselecteerde plaats en klik op het pijltje dat omhoog of omlaag wijst.

Wanneer ik een plaats heb geselecteerd kan ik deze dan nog verwijderen?
Dat is mogelijk. Klik op de drie puntjes achter de plaatsnaam en klik op het kruisje. De plaats zal dan uit de route worden gehaald.

Kan je elke weg op de kaart terugvinden?
We zijn afhankelijk van een opensource platform waardoor niet elke weg in kaart is gebracht. Vooral in zeer afgelegen gebieden is dit het geval.

Is het mogelijk om van één design meerdere prints te bestellen?
Het is zeker mogelijk om van één design meerdere prints tegelijk te bestellen. Wanneer je op de bestelknop hebt gedrukt, kun je aangeven hoeveel prints je wilt bestellen. Je kunt tot maximaal 10 prints tegelijk bestellen en laten versturen.