fbpx

Verzending en levertijd

 

Hoe lang duurt het voordat mijn pakket wordt geleverd?
Wanneer we uw bestelling hebben ontvangen gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om uw bestelling in orde te maken. Over het algemeen zal jouw ontwerp binnen 2 à 3 werkdagen na het plaatsen van de bestelling worden afgeleverd op het bezorgadres.

Door wie wordt het pakketje verstuurd?
Wij versturen onze pakketjes met PostNL binnen Nederland. Nadat wij de artikelen ter verzending hebben aangeboden, ontvang je van ons een mail met een track & trace code. Je pakketje is op deze manier te volgen tot aan het moment van afleveren.

Verzenden jullie de pakketjes wereldwijd?
Wij bieden de mogelijkheid om alle pakketjes binnen Europa af te leveren.

Op welke dagen worden de pakketjes bezorgd?
PostNL bezorgd van dinsdag tot met zaterdag pakketjes.

Wat als het pakketje wordt bezorgd en ik niet thuis ben?
Als je op het moment van bezorgen niet thuis bent zal de bezorger het pakketje een tweede keer aanbieden op een later tijdstip. Als de bezorging van het pakketje een tweede keer niet lukt, kan je de zending binnen 3 weken op het postkantoor afhalen.

Kan ik een bestelling zelf bij jullie ophalen?
Het is niet mogelijk om zelf een bestelling bij ons op te halen.

Hoe weet ik of mijn bestelling is geplaatst?
Nadat je bestelling is geplaatst krijg je van ons altijd een bevestiging per mail met een bijgevoegde factuur van jouw bestelling. Als je geen mail denkt te hebben ontvangen, kun je contact met ons opnemen via info@yourmemoryroute.com of door met ons te chatten op onze website via Livechat.